NIYA - Yhdessä paremmin hanke (2024)

Suomen muslimifoorumi ry toteuttaa vuoden 2024 kuluessa NIYA-hankkeen, jota rahoittaa Alli Paasikiven säätiö: https://allinsaatio.fi/

Tavoite

Hankkeen on tavoitteena muslimiväestön yhteistyön, toimintaedellytysten ja osaamisen kehittäminen sekä kahdensuuntaisen yhteistyön ja tiedonsiirron edistäminen.

Toimintamuodot

Hankkeessa toteutetaan selvitys muslimiväestön koulutustarpeista ja luodaan koulutussuunnitelma selvityksestä nousseiden tarpeiden perusteella. 

Hankkeen osana ylläpidetään keskustelufoorumia, jossa välitetään tietoa ajankohtaisista asioista keskittyen erityisesti perheiden tilanteiden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Hankkeen kahdensuuntaisen yhteistyön osana järjestetään säännöllisiä tapaamisia viranomaisten ja yhteistyötahojen kanssa ajankohtaisista teemoista.

Kohderyhmät

Pääasiallisena kohderyhmänä on Suomessa asuvat muslimit ja heitä edustavat toimijat.

Toisasiallisena kohderyhmänä yhteiskunnan eri toimijat, kuten ministeriöt, hyvinvointialueet, kaupungit, kansalaisjärjestöt ja muut toimijat. 

Yhteydenotto

Mikäli kiinnostuit hankkeesta tai sen toiminnoista ja haluat saada lisätietoa, olethan yhteydessä NIYA-hankkeen koordinaattoreihin: Pia Jardi & Minna Taipale, sähköpostitse suomenmuslimifoorumi@gmail.com tai puhelimitse nimeroon 044 3254255